• Trotse leasespecialist sinds 1999
  • Onderscheidend
  • Betrokken

6-Persoonsbus huren in Enschede

Heb je plannen om met een grote groep op stap te gaan, maar is vervoer nog een vraagteken? Een personenbus biedt comfortabele zitruimte voor bestuurder en passagiers en is bovendien voorzien van extra bagageruimte. Je mag een 6-persoonsbus van Techno Lease gewoon zelf besturen met jouw rijbewijs B. En je huurt er al één voor €79,50,- per dag!

Een 6-persoons busje huren bij Techno Lease gaat heel eenvoudig

Een dag op pad met collega’s naar een beurs of training, een personeelsfeestje, een weekendje weg, op wintersport of een aantal weken toeren door Europa? Met Techno Lease ga je altijd onbezorgd de weg op. Al onze tarieven zijn inclusief verzekering en 24/7 pechhulp in Europa. Bekijk de mogelijkheden en reserveer jouw personenbus direct online.

Met veel ruimte en comfort met de groep op weg!

Onze 6 persoons Volkswagen Transporter is een verlengde uitvoering (L2). Hierdoor is de auto ongeveer 30cm langer dan een normale Volkswagen Transporter. Deze ruimte hebben we deels benut voor de laadruimte, maar ook voor een deel als extra beenruimte voor de passagiers op de achterbank. De 6 persoons VW Transporter is uitgevoerd met een krachtige 140pk diesel zodat ook eenvoudig heuvels en bergen beklommen kunnen worden.

6-persoonsbus huren6-persoonsbus huren6-persoonsbus huren6-persoonsbus huren6-persoonsbus huren6-persoonsbus huren6-persoonsbus huren6-persoonsbus huren

Huurtarief (excl. BTW)

Dagprijs: € 79,50
Vrije kilometers: 100 per dag
Meer kilometerprijs bij dagverhuur: € 0,19 per kilometer
Weekprijs: € 495,00
Vrije kilometers: 1.400 per week
Meer kilometerprijs bij weekverhuur: € 0,19 per kilometer
Eigen risico: € 600,- per CASCO Schade / € 150,- per WA Schade
Borgsom: € 600,-

Reserveer een 6-persoonbus

Wij helpen je graag eenvoudig, snel en met de groep op weg. Een reservering stemmen we telefonisch, per e-mail of op onze locatie in Enschede met je af. Vul onderstaand formulier in met je gegevens en wij nemen contact met je op en lopen de benodigde stappen samen met je door.

  • Stap 1 – Laat je contactgegevens achter
  • Stap 2 – Wij nemen binnen één werkdag telefonisch of per e-mail contact met je op
  • Stap 3 – We bespreken waarvoor en in welke periode je de 6-persoonsbus nodig hebt en vragen aanvullende gegevens op
  • Stap 4 – We nemen gezamenlijk het huurcontract door
  • Stap 5 – De 6-persoonsbus staat voor je klaar en de trip kan beginnen!

Laat hier je contactgegevens achter