Bel Techno Lease Stuur Techno Lease een e-mal

Koelwagen verhuur

Bent u op zoek naar een koelwagen voor een korte periode? Bij Techno Lease bieden wij een oplossing voor uw gekoeld transport. Naast bedrijfswagen verhuur kunt u bij ons ook terecht voor koelwagen verhuur.

Gekoeld transport in verschillende formaten

We hebben een ruime voorraad gekoelde bedrijfswagens en u kunt voor zowel grote- als kleine koelwagens bij ons terecht. Onze koelwagens zijn al te huur vanaf één dag.

Kwalitatief koelwagen verhuur

Als u gebruik maakt van de koelwagen verhuur bij Techno Lease, bent u gegarandeerd van een gecertificeerde koelwagen leverancier. Techno Lease is 3 sterren *** BOVAG gecertificeerd. Dit betekent dat u een kwaliteitsstandaard van ons mag verwachten.

Wij onderwerpen onze koelwagens die gebruikt worden voor de verhuur periodiek aan een inspectie. Wij voldoen aan alle eisen die de BOVAG stelt aan het wagenpark, de dienstverlening en service. Onze koelwagen verhuur behoort daardoor tot een zeer betrouwbare dienst.

Aanbod en tarieven koelwagen

 Type
(Of vergelijkbaar)
MaatTariefExtra km'sMaten voertuig (hxlxb)Maten laadruimte (hxlxb)Laad inhoudLaad gewicht
Ford Transit Grootkoel verhuur Techno LeaseFord Transit KoelL3H2€ 89,50€ 0,222665 x 5981 x 21121720 x 3280 x 1720 *(1340) 9.7 m31470 kg

Koelwagen huren bij Techno Lease

U heeft een passende koelwagen gevonden en wilt deze graag huren?
Vul het online verhuur formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt de huur ook telefonisch met ons afstemmen via telefoonnummer: 053 – 480 19 40.