• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Mobiliteitsoplossingen voor gekoeld transport

U bent werkzaam in de foodsector of heeft vaak (of soms) te maken met gekoeld vervoer. Als cateraar, eventorganisator, bloemenzaak of andersoortig horecabedrijf wilt u altijd een ‘coole’ oplossing voor uw transportvraag.


Tijdelijk gekoeld transport nodig?

Wij helpen u graag door tijdelijk (verhuur of shortlease) of structureel (vaste lease) de meest passende oplossing te leveren. Ook hebben wij gekoelde occasions, ex-lease, die wellicht voor u interessant zijn.

Wetgeving al geregeld?

Ongetwijfeld zit een deel van uw klanten in de binnenstad. Vanaf 2025 zijn worden er in meer dan 30 (!) Nederlandse binnensteden emissievrije zones ingesteld die je alleen mag betreden met elektrisch vervoer. Wij helpen u met een natuurlijke transitie naar een wagenpark die hierop is ingericht. Bijkomend voordeel is dat je hiermee ook je eigen groene voetprint hebt gecreëerd.

Bekijk ook gerust onze andere branche pagina’s:

Neem contact met ons op

Klantcase | Roy Bolscher

In een interview met Techno Lease deelt Roy Bolscher zijn ervaringen en visie op elektrisch rijden. Als pionier in duurzaamheid heeft hij zijn bedrijf geholpen om de CO2-uitstoot met 92% te verminderen door over te stappen op elektrische voertuigen en zonnepanelen te installeren. Ondanks aanvankelijke uitdagingen zoals beperkte actieradius en infrastructuur, benadrukt Bolscher de economische voordelen en lagere operationele kosten van elektrisch rijden. Hij adviseert ondernemers om de overstap te maken en samen te werken met gespecialiseerde leasebedrijven voor een succesvolle transitie.
Lees het volledige interview