• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

De ideale vakantie auto: huur een ruime 6 of 9-persoonsbus

We denken allemaal weer voorzichtig aan een (ski)vakantie in het buitenland of aan een leuke activiteit met de hele familie op vriendengroep. Om je met meer dan 5 personen en extra bagageruimte op plaats van bestemming te krijgen, kan een 6 of 9-persoonsbus een handige uitkomst bieden.

Wij hebben van beide uitvoeringen luxe varianten beschikbaar voor verhuur welke we graag onder de aandacht brengen.

6 personen – VW Transporter 2.0tdi L2h1 140PK

Onze 6 persoons Volkswagen Transporter is een verlengde uitvoering (L2). Hierdoor is de auto ongeveer 30cm langer dan een normale Volkswagen Transporter. Deze ruimte hebben we deels benut voor de laadruimte, maar ook voor een deel als extra beenruimte voor de passagiers op de achterbank. De 6 persoons VW Transporter is uitgevoerd met een krachtige 140pk diesel zodat ook eenvoudig heuvels en bergen beklommen kunnen worden.

Interesse in een 6-persoonsbus? Klik hier!

  • Let op! Wegens de grote belangstelling wordt vroegtijdig reserveren aanbevolen.

9 personen – VW Transporter Caravelle 2.0tdi L2h1 140pk automaat

Ook onze 9 persoons Volkswagen Transporter Caravelle betreft een verlengde L2 uitvoering. Naast de 3 zitrijen houdt het hierdoor nog een ruime laadruimte over. Het betreft een zeer luxe personenbus met onder andere een gescheiden klimaat regelaar voor- en achter, een uitgebreid multimediasysteem met bluetooth verbinding en een navigatie. De Caravelle wordt aangedreven door een krachtige 140pk diesel motor met een automaat.

Interesse in een 9-persoonsbus? Klik hier!

  • Let op! Wegens de grote belangstelling wordt vroegtijdig reserveren aanbevolen.