• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Even voorstellen: Frank

Je bent een nieuw gezicht bij Techno Lease Frank, stel jezelf eens voor.  

Yes dat klopt, ik heb al wat klanten gesproken en gezien, maar voor de meeste mensen zal ik een nieuw gezicht zijn. 

Ik ben Frank 30 jaar, opgeleid als automonteur. Ik woon samen met mijn vriendin Lisa in Enschede. Sinds 1 maart kun jij mij tegenkomen in de werkplaats of aan de telefoon krijgen voor het inplannen van een afspraak of voor het advies bij allerlei technische vragen omtrent je (lease)auto.

Frank Chef Werkplaats Techno Lease 1

Je bent werkplaatschef van Techno Lease, welke ervaring heb je?

Ik heb de opleiding autotechnicus niveau 2 en daarna niveau 3 afgerond. Vervolgens heb ik verschillende specifieke opleidingen/cursussen gedaan zoals APK keurmeester en een specialisatie in hybride voertuigen (NEN 9140). 

Sinds 2005 (al tijdens mijn opleiding) ben ik aan het werk gegaan als automonteur. Hiervoor heb ik bij twee verschillende universele garagebedrijven gewerkt.

Daarnaast vind ik het prettig om te blijven leren en mijzelf verder te ontwikkelen. Ook het vak autotechnicus blijft zich continu ontwikkelen, zeker met de komst van steeds meer hybride en elektrische voertuigen. Ik ga mijn best doen deze ontwikkelingen met mijn kennis en ervaring in goede banen te leiden. 


Waar vind jij je ontspanning buiten het werk? 

Vaak ben ik in mijn vrije tijd aan het sporten. Ik stap regelmatig op de mountainbike. Maar het zal geen verrassing zijn, ik ben ook in mijn vrije tijd veel met auto’s bezig. 


Waar ligt je ambitie voor de komende jaren? 

Ik wil mijzelf verder ontwikkelingen in de functie als werkplaatschef. Hierbij graag mijn eigen invulling aan de uitvoering van de werkzaamheden geven. We volgen bijvoorbeeld de ontwikkelingen rondom de opkomst van elektrische voertuigen op de voet, ook op het vlak van nascholing. De verwachting is dat we op termijn het team verder uitbreiden, mede op dit vlak.


Je gaat aan de slag in een vreemde periode

Afgelopen maand was inderdaad een bijzondere periode om te starten. Door de maatregelen die we hebben genomen rondom het coronavirus kon ik bijvoorbeeld de klanten die ik heb mogen ontmoeten geen hand geven. Maar uiteraard staat ieder zijn gezondheid voorop, voor zowel klanten als collega’s. Laten we van harte hopen dat deze periode snel voorbij is en we weer terug kunnen naar het ‘normale’.


Nieuw aanspreekpunt van de werkplaats;
Frank

Wordt het tijd voor een onderhoudsbeurt of de bandenwissel? Bij een volgende werkplaatsafspraak is de kans groot dat je Frank bij ons tegenkomt. 

Plan hier je werkplaatsafspraak of bandenwissel in.