• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Laat uw zomerbanden monteren

Vergeet u niet om de zomerbanden te laten monteren?

U kunt als leaserijder een afspraak maken voor de bandenwissel. Techno Lease controleert bij het wisselen van uw banden altijd de vloeistoffen, de airco, de remmen,  de bandenspanning en de algehele toestand van de auto! Na de wissel worden uw banden weer vakkundig, gecodeerd en onder perfecte omstandigheden opgeslagen in ons bandenhotel.

Maak snel een afspraak met onze werkplaats, de koffie staat voor u klaar!

Rij niet door op winterbanden
In de zomer heb je met winterbanden een langere remweg dan met zomerbanden. Dat komt omdat het profiel van winterbanden is ontworpen voor het gebruik op sneeuw en minder effectief is op een droog wegdek. Bovendien: hoe hoger de temperatuur, hoe langer de remweg van winterbanden wordt. Tevens neemt het brandstofverbruik toe.

winterbanden_in_de_zomer

Een bandenspanning die te laag of juist te hoog is, heeft direct negatieve gevolgen voor de prestaties van uw banden. Daarnaast kan het de verkeersveiligheid ernstig beïnvloeden. Rijdt u op een te hoge of te lage bandenspanning, dan gebruikt uw auto meer brandstof en slijten uw banden sneller. Dit betekent dus dat u meer brandstofkosten heeft en dat uw banden eerder vervangen moeten worden. Bij twijfel rijdt u even langs en wij controleren de bandenspanning.

bandenspanning