• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Algemeen Autonieuws

Lees hieronder de meest actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied.

Dacia Sandero

Dacia Sandero

De Dacia Sandero is de vijfdeurs hatchback die er ook is als Stepway. De laatste is de ruigere versie De Sandero is leverbaar vanaf 16.150 euro en dat betreft de Essential met TCe 90 benzinemotor. Deze heeft een vijfversnellingsbak, een CVT automaat behoort ook tot de mogelijkheden.

BMW X1

BMW X1

De BMW X1 is er naast de elektrische iX1 ook met andere krachtbronnen. De X1 is er als plug-in hybride en met benzine- en dieselmotoren. De auto is leverbaar vanaf 51.624 euro als X1 sDrive18i met een 1.5 driecilinder benzinemotor. Deze heeft een vermogen van 136 pk en koppel van 230 Nm.

Volvo C40

Volvo C40

De volledig elektrische Volvo C40 Recharge heeft standaard ingebouwde Google services. Dat houdt in dat navigeren via Google Maps plaatsvindt. Daarnaast zorgen Google Assistant en Google Play voor respectievelijk antwoorden op de meest uiteenlopende vragen respectievelijk het downloaden van apps. Updates van de Google services komen automatisch tot stand.

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring

Voor het eerst biedt BMW de M3 in een stationcar uitvoering. Die heeft vanzelfsprekend de naam Touring en hij is herkenbaar aan de grote nieren van de 4-serie. De M3 heeft een zescilinder M TwinPower Turbo benzinemotor met een vermogen van 510 pk en koppel van 650 Nm. De motor is gekoppeld aan een achttraps M Steptronic transmissie.

Peugeot 408

Peugeot 408

Peugeot presenteert met de nieuwe 408 een nieuwe vijfdeurs hatchback. Hij valt op door zijn scherpe belijning met de al bekende vorm van voor- en achterlichten. De 408 heeft een lengte van 4,70 meter met een grote wielbasis van bijna 2,80 meter. Dat resulteert in ruim bemeten plaats voor de achterpassagiers.

Toyota RAV4

Toyota RAV4

Toyota brengt een aantal wijzigen aan bij de populaire suv RAV4. Het gaat onder meer om een nieuw multimediasysteem. Dat heeft een nieuw 10,5 inch scherm met een hoge resolutie. De RAV4 heeft smartphone-integratie met Android Auto en Apple CarPlay. Het communiceren met de auto is eenvoudiger met het doen van de melding Hey Toyota met een verzoek.

Fiat 500X

Fiat 500X

De 500X krijgt een facelift die aanknoopt bij de elektrische 500e. Die laatste is totaal nieuw en heeft prominent 500 op de voorplecht staan. Dat geldt nu ook voor de gefacelifte 500X. De Hybrid heeft een 1.5 viercilinder benzinemotor met 130 pk en een 20 pk sterke elektromotor en een 48V-systeem.

Skoda Enyaq coupe iV

Skoda Enyaq coupe iV

De prijzen van de nieuwe Skoda Enyaq Coupe iV starten bij 51.690 euro. Het gaat om de 60 met een elektromotor met 132 kW en 58 kWh accu. De 80 is er vanaf 56.890 euro en de waarden daarvan zijn respectievelijk 150 kW en 77 kWh. De auto is er in basisversie, Business Edition, Business Edition Plus en Sportline.

Opel Corsa

Opel Corsa

De Opel Corsa werd veertig jaar geleden geïntroduceerd. Het was het eerste model van Opel in het B-segment en kwam rijkelijk laat. Grote concurrenten Ford en Volkswagen waren er al halverwege jaren zeventig bij en de Fransen waren nog eerder. Momenteel zijn we aan het zesde model toe.

Cupra Cupra Terramar

Cupra Cupra Terramar

De Cupra Terramar is een concept van een sportieve suv. De auto beschikt over twee motoren met een gecombineerd vermogen van 225 kW. Dat resulteert in een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 6,5 seconden. Daarnaast heeft de Cupra Terramar vierwielaandrijving en een 77 kWh lithium-ion accu.