Bel Techno Lease Stuur Techno Lease een e-mal

Algemeen Autonieuws

Lees hieronder de meest actuele nieuwsitems met daarin de laatste ontwikkelingen op autogebied.

BMW X7

BMW X7

BMW presenteert de grootste suv in haar programma met de grootste nieren ooit. Het is ook een van de langste BMW s in de geschiedenis met een lengte van 5,15 meter. Standaard is hij voorzien van drie zitrijen met volwaardige elektrisch verstelbaar zittingen met lederen bekleding.

Skoda Rapid spaceback

Skoda Rapid spaceback

Skoda neemt weer afscheid van de modelnaam Rapid. De opvolger van de middenklasser krijgt de naam Scala, Latijn voor trap en het staat symbool voor het feit dat de auto iets hoger in de markt staat. Rapid is een naam die Skoda al in 1934 gebruikte, maar ook in de jaren tachtig voor de coupe-versie van de toenmalige sedan met de motor achterin.

Porsche Panamera GTS Sport Turismo

Porsche Panamera GTS Sport Turismo

De meest sportieve uitvoering van de Panamera is de GTS. Deze is verkrijgbaar bij zowel de reguliere versie, maar ook bij de meer praktische Sport Turismo. De GTS is voorzien van de vierliter V8-biturbomotor met achttraps PDK-automaat met dubbele koppeling. Het vermogen bedraagt 460 pk en het koppel 620 Nm.

Morgan 110 Anniversary

Morgan 110 Anniversary

Morgan is een van weinige automerken die nog in Brtise handen is Voor het 110-jarig bestaan worden de 4/4, Plus 4, Roadster en 3 Wheeler gepresenteerd in 110 Anniversary-uitvoering. Standaard zijn onder meer zwarte rolbeugels, sportieve uitlaateindstukken en sportstoelen van Yarwood-leder.

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche is bezig met de ontwikkeling van zijn eerste volledig elektrisch aangedreven model. Hij krijgt de naam de Taycan en het is de eerste in een hele reeks modellen. Binnen een paar jaar zal meer dan de helft van de productie van Porsche elektrisch zijn. Met de 800 Volt architectuur wordt het mogelijk de accus s in zeer korte tijd op te laden.

Fiat 500 Collezione L Uomo Vogue

Fiat 500 Collezione L Uomo Vogue

Fiat presenteert de 500 Collezione in een versie in samenwerking met L Uomo Vogue. Ontwerpers van dit magazine hebben het model aangepast met speciale kleuren en materialen, waarmee een warm wintergevoel wordt gegeven. De auto heeft 16 inch lichtmetalen velgen en er is zowel uit- als inwendig gebruik gemaakt van koperkleur.

Porsche Macan

Porsche Macan

Porsche voert ook onderhuidse wijzigingen door bij haar vernieuwde suv Macan. Het chassis is aangepast waarmee de rij-eigenschappen verbeterden. De basisversie beschikt over een twee liter viercilinder benzinemotor met 245 pk.

DS 3 Crossback

DS 3 Crossback

De nieuwe DS 3 Crossback krijgt bij zijn introductie de beschikking over veel motoren. Het zijn drie PureTech benzinemotoren met vermogens van 100, 130 en 155 pk. Daarnaast zijn er BlueHDi dieselsmotoren met 100 en 130 pk. Voor de nabije toekomst staat de elektrische E-Tense op het programma.

Kia Proceed

Kia Proceed

De Kia middenklasser Ceed heeft een sportiever gelijnde Proceed naast zich. Het is een vijfdeurs hatchback die Kia als shooting brake bestempelt. Hij heeft een lengte van 4,60 meter en bagageruimte met inhoud van 594 liter.

Audi e-tron

Audi e-tron

De Audi fabriek in Brussel is de locatie waar de elektrische e-tron wordt geproduceerd. Het is een suv met een eigen ontwerp, hoewel wel herkenbaar als Audi. De e-tron heeft een lengte van 4,9 meter en breedte van 1,94 meter. De auto is uitgerust met twee elektromotoren.