Bel Techno Lease Stuur Techno Lease een e-mal

Occasions | Gebruikte leaseauto

Als u op zoek bent naar een gebruikte leaseauto zijn er een aantal zaken van belang. Hoe is de auto onderhouden, is er ooit schade geweest en wat is de kilometerstand? Wij kunnen u van iedere occasion die wij in Enschede verkopen, deze gegevens exact vertellen. Techno Lease verkoopt namelijk enkel ex-leaseauto’s en is van alle auto’s de eerste eigenaar.

Zeker op weg
Omdat we onze occasions in Enschede zo goed kennen, kunt u erop vertrouwen dat u bij ons een betrouwbare auto koopt. De kilometerstand van iedere occasion van Techno Lease is bekend en gecontroleerd. Buiten het feit dat de auto’s goed onderhouden zijn en de onderhoudshistorie aanwezig is, bieden wij extra aflever- en garantiepakketten aan. Zo bepaalt u zelf op welke wijze uw auto afgeleverd wordt en kunnen wij u ook de aankomende tijd deze zekerheid bieden.

Afleverpakketten:

 • Budget: € 0,-
  Controle vloeistoffen; Direct mee te nemen; Tenaamstelling; Geen inruil
 • Basis: € 145,-
  Controle vloeistoffen; Geldige APK; Tenaamstelling; Vrijwaring inruilauto; Wassen en uitzuigen; 1/4 tank brandstof
 • Luxe: € 245,-
  Controle vloeistoffen; Geldige APK; Tenaamstelling; Vrijwaring inruilauto; Professionele reiniging; Professioneel poetsen; 1/2 tank brandstof

Garantiepakketten:

 • Drie sterren: € 495,-
  Controle vloeistoffen; Kleine onderhoudsbeurt; Nieuwe APK; 3 maanden garantie op het draaiende gedeelte van de motor en versnellingsbak
 • Vijf sterren: € 895,-
  Controle vloeistoffen; Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema; Nieuwe APK; 6 maanden BOVAG garantie

Een afspraak maken
Wanneer u geïnteresseerd bent in een gebruikte leaseauto, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Een proefrit maken in één van onze fraaie ex-leaseauto’s kan natuurlijk ook. Onze occasions komen uit ons eigen lease bestand.

De voorraadlijst kan niet getoond worden, omdat uw venster te klein is. Bekijk deze pagina op een groter beeldscherm.