• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Ongekend Flexibel

 

Bij Techno Lease staan we altijd klaar voor onze klanten. Hoe specifiek of uitdagend de vraag ook is. We vinden altijd een passende oplossing! Flexibiliteit is wat ons drijft en onderscheid.

Het is niet een loze marketingkreet, maar een echte belofte dat doordrongen is in onze organisatie Jou verder helpen, dat is wat we elke dag samen doen. Wij weten dat wij dat kunnen.

Ongekend flexibel
Martijn Andela.

 

Hoe houd je grip op de kosten, overzicht op het rijgedrag van de gehele wagenvloot en kan iedereen toch individueel het meeste uit zijn of haar lease opties halen? We snappen dat een ieder met verschillende vragen loopt. We denken mee. Jullie bepalen de grenzen, wij bieden de mogelijkheden.

Ondernemers

Wij bewegen flexibel mee in jouw zoektocht naar de beste mobiliteitsoplossing(en). Daar waar mogelijk zoeken wij voor elk onvoorzien probleem direct een oplossing. Persoonlijk en op maat. Of het nu kostenreductie is of de bijdrage aan jouw duurzaamheidswens.

Wagenparkbeheerders

Wij adviseren en geven inzicht in kosten en rijgedrag. Techno Lease denkt met je in het efficiënt beheren en verbeteren van de processen binnen jouw wagenpark. Maar komen ook met oplossingen als er plotseling op- of afgeschaald moet worden.

Berijders

Techno Lease wil ongekend flexibel zijn voor jou als leaserijder. We doen er alles aan om jou onbezorgd te laten rijden, om het voor jou als berijder zo prettig en makkelijk mogelijk te maken. Leasen op maat, dat kan alleen als er echte aandacht wordt gegeven aan jouw persoonlijke situatie, rijgedrag en interesses. Jij rijdt zonder zorgen. Wij regelen de rest.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. De opwarming van de aarde, duurzame energie, bewustzijn op besparing verandert ons gedrag. Er zijn obstakels maar ook veel nieuwe kansen die impact hebben op de bedrijfsvoering. In alle tumult ben je op zoek naar zekerheid én flexibiliteit. Dat geldt ook voor jouw partner op het gebied van mobiliteit. Van zakelijk leasen tot compleet wagenparkbeheer inspelend op de veranderende wereld.

Techno Lease beweegt met de wereld en met de ondernemers om zich heen mee. Zij start met de behoefte en zet kLantvraag centraal, niet het product. Doordat Techno Lease haar basis goed op orde heeft kan zij flexibel zijn en volledig faciliterend voor de individuele klant. Groot of klein.

Techno Lease is dus flexibel in haar doen en laten en klanten mogen dit ervaren. Ongekend flexibel staat voor fanatisme en voor zelfverzekerdheid. Techno Lease durft het ongewone (gewoon) te doen.
Ongekend flexibel