• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Schade

Wat moet u doen met schade aan uw leaseauto:
Heeft u te maken met schade aan uw leaseauto, dan is dat natuurlijk al vervelend genoeg. Wij zijn ons hiervan bewust en zetten alles in het werk om deze afwikkeling voor u zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Zowel een eenzijdige schade als een schade waarbij een tegenpartij is betrokken, dient zo snel mogelijk bij ons gemeld te worden (bij voorkeur binnen 24 uur). Bij een eenzijdige schade hoeft u alleen het online formulier in te vullen. Is er een tegenpartij bij de schade betrokken, dan dient u samen met de tegenpartij een schadeformulier in te vullen en deze zo spoedig mogelijk aan ons op te sturen. Heeft u geen schadeformulier meer? Dan kunt u die onder aan deze pagina downloaden.

U heeft te maken met inbraak en/of vandalisme in de leaseauto?
Meld de schade aan uw auto door ons online formulier in te vullen. Doe tevens aangifte bij het politiebureau in de plaats waar uw auto schade heeft geleden. Het is ook mogelijk via internet aangifte te doen via www.politie.nl. Stuur vervolgens de politieaangifte naar TechnoLease. U kunt de auto vervolgens aanbieden voor schadeherstel. Houd er rekening mee dat u uw eigen inboedelverzekering moet inschakelen als er privé-eigendommen (laptop, tablet, telefoon etc.) zijn meegenomen uit de auto.

U heeft schade en kunt niet verder rijden. Wat nu?
Is de schade aan uw auto zo dat verder doorrijden niet meer mogelijk is, dan is het noodzakelijk dit te melden bij TechnoLease via 053 – 4801940 (ook buiten kantooruren). De schade moet ook altijd nog via het online formulier of een schadeformulier gemeld te worden. Wij zetten alles in het werk om u dan zo snel mogelijk van een vervangende auto te voorzien. Een en ander is afhankelijk van de afspraken die uw wagenparkbeheerder heeft gemaakt in het leasecontract.

  • Onze leaseauto’s zijn WA-Casco verzekerd (Indien de verzekering is opgenomen in het    leasecontract)
  • Inzittenden zijn meeverzekerd tot het maximaal toegestane aantal zitplaatsen van het      voertuig
  • Accessoires welke zijn opgenomen in het leasecontract zijn meeverzekerd
  • Aanhangwagens en caravans in gekoppelde staat zijn alleen WA verzekerd