• Leasespecialist sinds 1999
 • Ongekend Flexibel
 • Persoonlijk en op maat

Update omtrent het coronavirus (Wij staan nog steeds voor u klaar!)

Techno Lease neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen.

 

Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken, balies en Touchscherm van het koffieapparaat hebben wij onderstaande maatregelen genomen:

 • Alle medewerkers van Techno Lease zullen geen handen meer schudden en houden bij een gesprek gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
 • Bij het brengen van uw (lease)auto voor onderhoud of reparatie, verzoeken wij u achter de lijnen te blijven die gemarkeerd zijn op de grond.
 • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik.
 • De monteurs zijn verplicht om vóór en ná iedere werkopdracht de handen grondig te wassen/desinfecteren.
 • Alle medewerkers zijn verplicht om na ieder klantenbezoek de handen te wassen/desinfecteren. Dit om besmetting bij o.a. de sleuteloverdracht te voorkomen.
 • De contactplekken in huur(lease)auto’s die terugkomen worden elke keer gedesinfecteerd (denk o.a. de portiergrepen, het stuur, de versnellingspook, het geluidsysteem en overige bedieningsknoppen).
 • Overleggen vinden zoveel mogelijk telefonisch plaats.
 • Medewerkers die (lichte) ziekteverschijnselen tonen worden verplicht om thuis te blijven.
 • Wij nemen geen contant geld aan.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

 

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Mijn (lease)auto heeft onderhoud nodig / heeft schade / moet gerepareerd worden. Kan ik bij jullie terecht?

U bent van harte welkom bij Techno Lease indien u de afgelopen 14 dagen niet in een risico gebied bent geweest en/of contact heeft gehad met een besmette patiënt en geen luchtwegklachten, verhoging en/of koorts heeft. Wij vragen u om:

 • bij het brengen van uw (lease)auto verzoeken wij u achter de lijnen te blijven die gemarkeerd zijn op de grond.
 • alles wat aan de sleutel(kaart) hangt te verwijderen.
 • uw sleutel(kaart) te ontsmetten in de daarvoor bestemde reinigsbak met desinfecteren spray voordat u de sleutel(kaart) achterlaat op de balie.

Onze medewerkers voorzien uw (lease)auto van een stuur-, pook-, en stoelbeschermer. Na onderhoud/ schade herstel en/of reparatie wordt uw (lease)auto ontdaan van alle beschermingsmaterialen en desinfecteren wij de sleutel en de high-touch gebieden.

Ik heb vervangend vervoer nodig. Is dit veilig?

Ja. Onze (lease)auto’s worden na gebruik gedesinfecteerd, met speciale aandacht voor stuur, deurgrepen, schakelpook en touchscreen en andere high-touch gebieden.

Ik heb een afspraak voor onderhoud/ schadereparatie aan mijn (lease)auto staan, maar ik wil/kan nu niet naar de werkplaats toe gaan. 

Indien u de afgelopen 14 dagen niet in een risico gebied bent geweest en/of contact heeft gehad met een besmette patiënt en geen luchtwegklachten, verhoging, koorts heeft, bieden wij u tijdelijk een haal- en wegbreng service aan. Neem contact met ons op om de haaltijd met ons kort te sluiten. In alle andere gevallen verplaatsen wij de afspraak vanzelfsprekend graag naar een andere datum. Neem gerust contact met ons.

Ik wil een proefrit maken, is dit veilig?

(lease)auto’s die worden ingezet voor een proefrit worden voor en na gebruik gedesinfecteerd met speciale aandacht voor stuur, deurgrepen, schakelpook en touchscreen en andere high-touch gebieden.

Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte (lease)auto, maar ik wil/kan niet naar de showroom gaan. Zijn er andere mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder via andere kanalen. We kunnen bijvoorveeld werken met Whatsapp-video. Een eventuele proefrit op locatie is, in overleg en binnen een straal van 15 kilometer vanaf de vestiging, ook mogelijk. Neem contact met ons.

Andere vragen en informatie

Wanneer de situatie daarom vraagt, worden onze maatregelen verder aangescherpt. Wij blijven u dan ook informeren. Andere vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!