• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Vaste Lease Offerte Aanvragen

Bij ons jouw nieuwe leaseauto bestellen, hoe gaat dat precies in z’n werk?

Op basis van jouw wensen kies je online uit ons ruime aanbod. Je kunt auto’s met elkaar vergelijken en kiest de voor jouw meest geschikte auto. Deze pas je vervolgens helemaal aan naar jouw eigen smaak. Jij kiest de kleur en de bekleding en je voegt opties en accessoires toe zoals navigatie, lichtmetalen velgen, een trekhaak, een panoramadak of een alarm.

 

Full Operational Lease

Wat houdt “full operational” lease precies in? We spreken van tevoren een jaarkilometrage en een looptijd af. Het maandbedrag wordt o.a. gebaseerd op deze
twee zaken. Alle kosten zoals reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering zijn bij het contract inbegrepen.

Configureer je nieuwe leaseauto

Op onze site kun je een vrijblijvend jouw nieuwe leaseauto samenstellen en een offerte aanvragen en je kan ook gelijk kijken wat jouw leaseauto privé aan bijtelling zal gaan kosten. Op basis van wat je nu aanklikt weet je precies wat je straks aan netto bijtelling kwijt bent (uiteraard onder voorbehoud van prijswijzigingen vanuit de importeur).

De offerte

Als jij je auto hebt gevonden en alle opties hebt ingesteld dan kun je een officiële offerte aanvragen. Op dat moment gebeurt er verder nog niks, je bent uiteraard vrij om meerdere offertes aan te vragen.

 

De bestelling

Heb je van één van onze leaseadviseurs een offerte ontvangen en past de offerte met het advies bij jou? Dan ben je er klaar voor! We ontvangen dan graag jou bevestiging! Dat brengt de bal aan het rollen: we doen een check op de onderneming en sturen de contracten op ter ondertekening. Nadat de handtekeningen zijn gezet kunnen we tot het bestellen van de auto over gaan, en vanaf dat moment gaan wij er alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten genieten van jouw nieuwe auto!

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!