• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Vertraagde levertijden door onderdelen en chiptekort

Wereldwijd heerst er een onderdelen en chiptekort. Deze zijn nodig om de auto te bouwen. Door dit tekort kunnen de levertijden van nieuwe auto’s oplopen. Zelfs wanneer ze al deels zijn begonnen aan de bouw van je nieuwe auto.

Het huidige chiptekort zorgt ervoor dat er een onverwachte vertraging is opgelopen in de levering van je nieuwe auto. Eerder genoemde indicatie levertijden kunnen dat niet meer haalbaar zijn.

Wekelijks houden wij contact met dealers en leveranciers over de levertijden. Zo proberen we goed zicht te houden op de verwachte levertijden van je nieuwe auto. De dealers en leveranciers spreken hierbij altijd over een indicatie levering. Ze zijn hierbij afhankelijk van de fabrikant en transport.

Gelukkig geldt dit niet voor alle merken en modellen. De meeste auto’s worden nog volgens verwachting afgeleverd.

Een overbrugging- of voorloop auto nodig op je bestelde auto?

Wij willen uiteraard niet dat je zonder vervoer komt te zitten. Indien je nieuwe auto een vertraagde levertijd heeft, kunnen wij je tijdelijk voorzien van een voorloop auto op shortlease basis. Dit zal een auto zijn uit onze huidige voorraad. Rijd je al een auto van ons? Dan behoort een contractverlening tot levering nieuwe auto ook tot de mogelijkheden.