• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Vrouwen beslissen mee over aankoop auto

Een auto kopen is niet per definitie een mannending. Uit recent onderzoek is gebleken dat bij liefst 58% van de aankopen de vrouw of vriendin meebeslist. Althans, dat geven de mannen aan. Reden temeer om op de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI bij vrouwen te onderzoeken of zij dit gevoel delen.

Vrouwen wel, kinderen niet
De Nederlandse man geeft het zelf aan: Vrouwen beslissen in 58% van de gevallen mee over de aankoop van een auto. Voor de mannelijke bezoekers van de AutoRAI ligt dit zelfs hoger: 73%. Naar de kinderen wordt aanzienlijk minder geluisterd: Bij slechts vier procent van de aankopen mogen zij hun mening geven. Ouders doen het wat dat betreft beter en worden bij 9% van de mannen betrokken bij de aanschaf. Of de Nederlandse vrouw zelf vindt dat zij mee beslist, wordt deze week tijdens de 70e Huishoudbeurs onderzocht.

Ook iets voor de man
Op dit nationale vrouwenfeest wordt de man niet vergeten. Bezoeksters die gebruikmaken van de speciale AutoRAI 2015 kaartenactie, gaan in een € 150.000,- kostende Corvette sportwagen op de foto. De foto kunnen ze direct naar manlief sturen met een leuke boodschap: “Ook voor jou heb ik iets gekocht”.

Over AutoRAI
AutoRAI, het grootste auto-evenement van Nederland, toont heel veel automerken, primeurs, exclusieve auto’s en klassiekers. Ook zijn er vele activiteiten om te bekijken of aan mee te doen . Het evenement wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. De 2015-editie van AutoRAI is de 59ste en wordt gehouden van 17 tot en met 26 april 2015 in Amsterdam RAI.

Voor meer informatie: www.autorai.nl