• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

De zomer komt eraan, tijd voor een bandenwissel!

Het kwik heeft de 20 graden alweer enkele keren bereikt en we kunnen langer van het licht genieten. Het is dan ook tijd om je winterbanden te laten omwisselen voor zomerbanden. Heeft u nog geen afspraak ingepland. Doe dit dan alsnog. Het kan eenvoudig via https://www.technolease.nl/afspraak-maken/ of bel ons op 053 – 480 19 40.

Houd in beide gevallen uw kenteken en kilometerstand bij de hand.

Autobanden, goed om te weten.

De juiste banden en bandenspanning hebben veel invloed op uw auto, verbruik en veiligheid. Hieronder vindt u enkele tips en adviezen:

De bandenspanning:
Door een ideale bandenspanning kunt u jaarlijks zo’n €100 aan brandstof besparen. Een te hoge bandenspanning zorgt voor een snellere slijtage van de banden. Een te lage bandenspanning zorgt voor instabiliteit en een hoger brandstofverbruik. Controleer dus maandelijks uw bandenspanning. De juiste bandenspanning voor uw auto staat vaak weergeven in de deuropening of tankklep van uw auto.
Belangrijk: vergeet de bandenspanning van uw reservewiel niet!

De profieldiepte:
De juiste profieldiepte zorgt voor betere grip. Met name bij neerslag is een juiste profieldiepte doorslaggevend. De wettelijke verplichte profieldiepte voor personenauto’s is 1,6mm. Is uw profieldiepte minder dan 2mm? Neem contact met ons op.