• Leasespecialist sinds 1999
  • Gedreven
  • Persoonlijk advies

Bakwagen verhuur in Enschede

Ben je op zoek naar een bakwagen met laadlift voor een dag, enkele dagen of een paar weken? Bij Techno Lease bieden wij een oplossing voor je vervoer vraagstuk. Je kan namelijk naast reguliere bedrijfswagen verhuur ook bij ons terecht voor de huur van een bakwagen/meubelwagen met laadlift, te besturen met B-rijbewijs. 

Aanbod en scherpe tarieven

 TypeMaatTarief per dagExtra km'sMaten voertuigMaarten laadruimte (hxlxb)Laad inhoudLaad gewicht
Bakwagen verhuur Techno LeaseBakwagen + laadliftL4€79,50€ 0,223200 x 7200 x 21802190 x 4450 x 210020m31020 kg

Verhuur of shortlease van bakwagen met laadlift/laadklep

We hebben altijd een breed aanbod bedrijfswagens op voorraad en beschikbaar voor verhuur. Ben je op zoek naar een bakwagen voor een periode langer dan 4 tot 6 weken, dan adviseren wij te kiezen voor bakwagen shortlease in plaats van bakwagen verhuur. Leg je situatie aan ons voor en je ontvangt een gedegen advies en direct een vrijblijvende offerte.    

BOVAG Gecertificeerde verhuur

Als je gebruik maakt van bakwagen verhuur bij Techno Lease, ben je gegarandeerd van een gecertificeerde bakwagen leverancier. Techno Lease is 3 sterren *** BOVAG gecertificeerd. Dit betekent dat u een kwaliteitsstandaard van ons mag verwachten.

Wij onderwerpen onze bakwagens met laadlift/laadklep die gebruikt worden voor de verhuur periodiek aan een inspectie. Wij voldoen aan alle eisen die de BOVAG stelt aan een wagenpark, de dienstverlening en service. Onze bakwagen verhuur behoort daardoor tot een zeer betrouwbare dienst.

Reserveer een bakwagen met laadlift

Wij helpen je graag eenvoudig en snel op weg. Een reservering stemmen we telefonisch, per e-mail of op onze locatie in Enschede met je af. Vul onderstaand formulier in met je gegevens en wij nemen contact met je op en lopen de benodigde stappen samen met je door.

  • Stap 1 – Laat je contactgegevens achter
  • Stap 2 – Wij nemen binnen één werkdag telefonisch of per e-mail contact met je op
  • Stap 3 – We bespreken waarvoor je de wagen nodig hebt en voor welke periode
  • Stap 4 – We nemen gezamenlijk het huurcontract door. Hiervoor hebben we aanvullende gegevens (o.a legitimatie en je rijbewijs) nodig
  • Stap 5 – De bakwagen staat voor je klaar! Wil je de wagen laten afleveren bij je thuis of op het werk? Stem dit met ons af tijdens de reservering

Contactgegevens

 

Indien gewenst zijn onze bedrijfswagens te bezichtigen, plan hier voor een afspraak met ons in. Uiteraard houden wij ons streng aan de richtlijnen van het RIVM. Daardoor zullen wij op onze locatie geen handen schudden en houden wij ons aan de 1,5 meter afstand regel. Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik. Lees op deze pagina meer over de maatregelen die wij hebben getroffen.