• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Over Techno Lease

Ongekend flexibel: voor elke uitdaging een oplossing

Flexibiliteit is wat ons drijft en onderscheidt. Elke dag opnieuw. We zijn gedreven om jouw specifieke of uitdagende vraagstuk op te lossen op een manier die bij jou past. Betrokkenheid en integriteit zijn diepgeworteld in onze cultuur. We zijn betrouwbaar en bewegen flexibel mee in jouw zoektocht naar de beste mobiliteitsoplossing, persoonlijk en op maat.

Mobiliteit als uitgangspunt

Niet onze producten staan centraal in ons proces, maar jouw mobiliteitsbehoefte. Flexibel leasen zorgt voor duidelijkheid en grip op de kosten. We zijn merkonafhankelijk, zo vinden we altijd de beste oplossing voor jouw vervoersvraagstuk. Door op een unieke en creatieve manier jouw behoefte in kaart te brengen, is de standaard oplossing altijd maatwerk!

Twentse nuchterheid

Onbezorgd leasen en onbezorgd rijden. Daar kun je op rekenen bij Techno Lease in Enschede.
Door onze Twentse nuchterheid blinken we uit in duidelijkheid en overzicht. Ons proces is professioneel en georganiseerd. Onze flexibiliteit biedt jou de maximale vrijheid in je mobiliteitsplan en de mogelijkheid grip op je kosten te houden.

Wij bewegen met je mee

We zijn voorbereid op jouw groei en denken mee in het efficiënt beheren en verbeteren van de processen binnen jouw wagenpark.
Heb je plotseling meer vervoer nodig? Of moet het tijdelijk iets minder? Geen probleem. We bewegen met je mee. Onze ongekende flexibiliteit maakt dat mogelijk.

Duurzame oplossingen

Duurzaam ondernemen; uitermate belangrijk, maar best een uitdaging. Een uitdaging die wij niet uit de weg gaan. Sterker nog; in onze bedrijfsvoering blijven we up-to-date als het gaat om duurzame mobiliteitsoplossingen. Door in te spelen op markt- en productontwikkelingen zijn we klaar voor de toekomst.

We staan altijd voor je klaar

Flexibel leasen is zorgeloos leasen. Met heldere voorwaarden, oog voor detail en een uitgebreid servicepakket zijn wij jouw complete mobiliteitspartner. Zorgeloos rijden betekent beheersbare, voorspelbare en inzichtelijke vervoerskosten. Met een vaste contactpersoon waar je met al je vragen terecht kunt. Wat er ook gebeurt, wij staan voor je klaar!

Onderhoud, reparatie of bandenwissel

Leasen, onderhoud en reparaties allemaal onder 1 dak. In onze moderne werkplaats onderhouden onze vakkundige monteurs jouw auto, lease of privé. Bandenservice, onderhoud of schadeherstel; alles is mogelijk. Van 1 auto tot een compleet wagenpark.

Waar gaat ons hart sneller van kloppen?

Van zorgeloos rijden. Van zorgeloos leasen. Van leasen op maat. Van aandacht en persoonlijk contact. Van het oplossen van mobiliteitsvraagstukken.

Maar ons hart gaat ook sneller kloppen van autosport. Alles van Formule 1 tot aan rally’s vinden we geweldig, in het bijzonder de Dakar Rally. Daarom zijn we trotse sponsor van Dakar winnares Mirjam Pol. Hier lees je meer over de Dakar Rally 2023.

Wil je meer weten of een deskundig advies? Neem contact met ons op!