Bel Techno Lease Stuur Techno Lease een e-mal

Vaste Lease

Auto’s leasen bij een professional, die flexibel is en met u meedenkt? Dan is Techno Lease er voor u. Wij bieden u juiste vorm van lease, zowel voor personenauto’s als bedrijfswagens. Merkonafhankelijk en servicegericht. Bij Techno Lease staat onze Twentse nuchterheid en flexibiliteit voorop.

Techno Lease verzorgt het wagenpark voor een tal van gerenommeerde organisaties in Nederland. Dit zijn grote klanten met enkele honderden leaseauto’s, tot kleine klanten die hun eigen leaseauto bij ons leasen. Als uw bedrijfssituatie wijzigt, vraagt u van ons het wagenpark mee te laten wijzigen. Daarbij staat een adequate aanpak met een vast aanspreekpunt voorop. Daarbij zijn de interne korte lijnen en de flexibiliteit van Techno Lease doorslaggevend.

Operational Lease, volledige ontzorging!
Leasen biedt vrijheid. Zeker als u kiest voor operational lease. Bij deze vorm een personenauto of bedrijfswagen leasen zorgt ervoor dat u geen financiële risico’s loopt en geniet van een prachtig vervoersmiddel. Techno Lease is dé leasemaatschappij die u operational lease tegen zeer scherpe prijzen biedt. U betaalt een vast bedrag per maand en u geniet verder zonder zorgen!

Naast onze adequate service bent u met uw maandtarief ontzorgt van onder anderen de:

  • Houderschapsbelasting
  • Verzekering
  • Rente
  • Afschrijving
  • Reparatie, Onderhoud en Banden

Naast de vertrouwde standaard componenten bij onze leasevormen, kunt u ten alle tijden uw leasecontract upgraden met bijvoorbeeld een brandstofpas, winterbandenregeling of een kilometerregistratie systeem.

Wij horen graag uw wensen. Neem nu nog contact met ons op.

Wilt u direct een leaseofferte aanvragen? Klik hier