• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Digitale facturatie

Bij Techno Lease versturen we onze facturen zoveel mogelijk digitaal. U vindt al uw facturen in uw eigen Invoice Portal. Zo zijn altijd alle facturen (online) beschikbaar en vanuit deze plek kunt u ook uw facturen automatisch inboeken in uw financiële softwarepakket.

Inloggen digitale facturatie

Hoe werkt het?

Onze facturen worden digitaal aan u verstuurd. Zodra de factuur klaar staat, ontvangt u een e-mailbericht met een link erin. Via deze link kunt u direct uw factuur bekijken. Als u zich registreert in het Invoice Portal, kunt u gebruikmaken van de uitgebreide functionaliteiten die Invoice Portal u biedt, zoals uw facturenoverzicht bekijken.

U kunt gratis van deze service gebruik maken. U kunt een account aanmaken via de factuur die u heeft ontvangen per e-mail. Klik in de e-mail op “Bekijk factuur”, waarna het document wordt geopend in uw browser. Vervolgens kunt u zich registreren via de knop: “Registreer” in de grijze menu balk.

Indien er een link “Inloggen” zichtbaar is, dan heeft u al een account en kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen met het email adres waarop u uw factuur heeft ontvangen. Hiervoor kunt u de wachtwoord vergeten optie op de loginpagina gebruiken.

E-mailadres wijzigen

U heeft van ons bericht gehad over het e-mailadres waar we de factuur naartoe sturen. Indien u dit wilt wijzigen of als het e-mailadres van uw financiële administratie nog niet bij ons bekend is, neemt u dan contact op met ons en wij gaan dit regelen.

Veilig

Voor het verzenden van de facturen maken we gebruik van een gekwalificeerde digitale handtekening. Dit betekent dat u verzekerd bent van een veilige service die geheel in overeenstemming is met de eisen van de fiscus.

Vragen

Heeft u vragen of bent u nog niet over op digitaal factureren, maar wilt u dat wel?
Neem dan gerust contact met ons op.