• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Kenniscentrum

Kenniscentrum.

Welkom in dé hub voor innovatie, inzichten en expertise op het gebied van mobiliteit en fleet management. Hier vind je niet alleen de laatste nieuwsberichten die de branche vormgeven, maar bieden we ook exclusieve toegang tot waardevolle whitepapers en infographics. Wil je deelnemen aan boeiende (kennis)evenementen? Schrijf je dan hier in en blijf vooroplopen in de wereld van mobiliteitsoplossingen.

 

Overzicht van events

15 Februari 2024 - De Weg Naar EmissieloosUpcoming event - 12 september 2024 – Data en ondernemen

Donderdag 15 februari is het zover. Techno Lease opent haar deuren met een netwerk- & kennisevent “De weg naar emissieloos”.

Wij zien dat veel ondernemers en wagenparkbeheerders nog niet bezig zijn met de wetgeving die al in 2025 op ons afkomt. Vanaf dan zijn bijvoorbeeld al meer dan 30 binnensteden (ZE-zones) gesloten voor bestelauto’s met een emissieklasse van 4 of lager. Ook in de periode daarna gaat er veel gebeuren, hiervoor dien je vroegtijdig stappen te ondernemen. Wij willen je hiermee op weg helpen.

Laat je bijpraten hoe jij jouw bedrijf en het wagenpark nu alvast kunt inrichten om straks gewoon je business te kunnen blijven doen. We hebben daarom dit 1ste kennisevent opgezet. Naast dat het natuurlijk ook altijd leuk is elkaar nog beter te leren kennen als gezamenlijke relatie van Techno Lease.

Het programma start om 16:00 uur met de inloop en vanaf 16:30 uur start ons programma tot +/- 17:30 uur. Aansluitend is er uiteraard nog voldoende ruimte voor een (netwerk)borrel. We hebben we de 3 volgende sprekers!

Aanmelden kan via deze link.

Gemeente Enschede
Een emissieloze binnenstad, wat betekent dat voor jou als ondernemer?

Sortimo
Waar moet je rekening mee houden bij inrichten van een elektrische bus?

AVIA /VOLT
Hoe ga je om met een elektrisch wagenpark op je bedrijventerrein en thuis?

De medewerkers en de directie van Techno Lease ontvangen je graag! Wij nodigen je ook uit om een bevriende relatie mee te nemen. Wij willen namelijk de kennis graag overbrengen aan alle ondernemers in onze mooie regio.

Team Techno Lease

Data is een toverwoord geworden. Er zijn ontelbare mogelijkheden waarvoor data gebruikt kan worden bij het ondernemen. Wij belichten in ons event hoe data bij kan dragen aan zinvoller werken, de klantrelatie (en omzet) kan verbeteren, de effectiviteit laat toenemen en hoe je met data kan anticiperen op wetgeving.

Het programma

1.Artificial Intelligence (AI) bijdragen aan zinvoller werken? (Little Rocket)

2.Een effectiever klantproces helpen om prospects en klanten te activeren en te binden? (Smart Moov.)

3.Data kunt gebruikt worden voor een effectiever en gewicht besparende voertuiginrichting? (Sortimo)

4.Een slim wagenpark je helpen om te gaan met de wetgeving emissievrije zones binnensteden (Techno Lease)

Een gevarieerd programma dus!

Meld je nu aan voor ruim een uur aan inspiratie en kennis via www.TL/event. Er zijn 35 plekken beschikbaar.

Downloads

WhitepaperInfographic
infographic de weg naar emissieloos rijden