• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Elektrische bedrijfswagen leasen

Als je op zoek bent naar een elektrische bedrijfswagen ben je bij ons aan het juiste adres. Steeds meer ondernemers leasen een elektrische bus. Een elektrische bedrijfswagen betekent veel rijcomfort, direct vermogen en lagere onderhouds- en brandstofkosten. Wij adviseren je graag bij het kiezen van een geschikte en passende elektrische bedrijfswagen. Wil je dit jaar (2021) al volledig elektrisch rijden, dan adviseren we je te richten op een Maxus eDeliver of Opel Vivaro-e.

Ben je je aan het oriƫnteren op de toekomst, houd er dan rekening mee dat vanaf 2022 en 2023 ook de bekende merken zoals Ford, Mercedes, Volkswagen, Renault en Peugeot in beeld komen met een volledig elektrische variant van hun bedrijfswagens. Wil je een keer elektrisch proefrijden? Dat kan bij Techno Lease. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Opel Vivaro-e

De nieuwe Opel Vivaro-e is een bekende bedrijfswagen in een volledig elektrische uitvoering. Met zijn eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e verkozen tot International Van of the Year 2021, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).


De nieuwe Opel Vivaro-e

Bekijk leasetarieven van de Vivaro-e

 

Maxus eDeliver

Maxus is in Europa nog relatief onbekend. Maar met de direct leverbare en volledig elektrische eDeliver is dit een serieuze optie als het gaat om een elektrische bedrijfswagen. Een ruime actieradius (misschien wel de ruimste in z’n klasse), een complete uitrusting en het brede modelgamma maken dit een interessante bedrijfswagen.

Maxus elektrische bedrijfswagens Techno Lease
De Maxus eDeliver 9

Lees meer over de Maxus eDeliver

 

Elektrische bedrijfswagen uitproberen of proefrijden

Wil je een keer elektrisch proefrijden? Dat kan bij Techno Lease. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.