• Leasespecialist sinds 1999
  • Ongekend Flexibel
  • Persoonlijk en op maat

Ruitschade

Heeft u ruitschade (sterretje of barst) en is deze aan reparatie of vervanging toe dan dient u deze schade aan te melden via ons online formulier (eenzijdige schade).

Daarnaast kunt u bij ons in de werkplaats een afspraak in plannen om de ruit vakkundig te repareren of te laten vervangen.

Is dit niet mogelijk of niet handig qua logistiek dan kunt u altijd online een afspraak in plannen bij onze ruit partner: Autoglaz.

AutoGlazLogo

Autoruit vervangen of repareren
Autoglaz biedt zakelijke klanten een uitgebreid dienstenpakket en flexibele service op het gebied van autoruitreparatie en  vervangen van autoruiten. Alle vestigingen beschikken over een mobiele service en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Autoglaz ontzorgt uiteraard haar klanten met een zorgvuldige en efficiënte afhandeling van de administratie. U kunt bij Autogalz gebruik maken van de gratis haal- & brengservice.

Gratis haal en breng service bij Autoglaz
Ruitschade is vaak snel te repareren. Autoglaz repareert de schade terwijl u wacht. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij een vestiging langs te komen, komt Autoglaz naar u toe. Autoglaz haalt uw auto op een door u gekozen locatie op, repareren de schade aan uw ruit en brengen uw auto weer terug. Autoglaz zorgt dat u ongestoord verder kunt werken. Plant u een afspraak in via www.autoglaz.nl en wilt u gebruik maken van de haal- en brengservice? Laat het Autoglaz weten door dit aan te geven bij stap 3 onder ‘opmerkingen’. Zij zullen contact met u opnemen en tijd en locatie met u doorspreken.

Service op locatie
Autoglaz biedt een excellente service en streeft erna om u zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen. Bij deze excellente service zetten zij zich in om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. De schade aan uw ruit kan verholpen worden in een van de werkplaatsen of Autoglaz komt naar u toe, zo kunt u doorwerken terwijl de schade aan uw ruit wordt herstelt.